2011/08/19

i'm only getting started, i won't blackout

Ensin oli suo, kuokka ja ur2wndrfl.
Kay, kliseet sikseen ja säästöön myöhemmäksi. Tässä debytoi lastnighidiedalone, entisen blogini paha sisarpuoli, nimetty sisarensa tavoin hetken mielijohteesta "ihan ok" -biisin lyricsien innoittamana tavalla, jonka kirjoitusasua en taaskaan osaa päättää (lastnightidiedalone vai Last night I died alone?). Ja jälleen kerran mukana vähän mukamas itseironiaa höhöhöh.
Miksi uusi blogi? Uuärkakkosen viikon mittaisen päivitystauon aikana kerkesin tehdä jos jonkinmoista kinkkistä ajatustyötä päätyen vanhaan toteamukseen "vaihtelu virkistää". Ihan extremeksi en ny kuitenkaan heitä itteeni; layout on käytännössä sama ja entryjen aihepiiri vaan pikkasen supistetumpi. Tai no, wait and see. Mulla on anywhore aivan erilaiset visiot tätä blogia varten. Hyvä on kuitenkin pitää turpa lukossa, ettei parin postauksen jälkeen tule nillittelykommentteja petetyistä lupauksista :----D

Ainakin näin aluks epäilisin tänne eksyvän lähinnä vain ystäviä tuttavia ratiritiralla sekä ur2:sen lukijoita, mut mahdollisille löytöretkeilijöille vähän profiilia:


I'm a good friend and an excellent lover
I can fool myself just like no other person can
I'm turning into a twisted
woman


Oon tosiaan ollut kaks viimestä päivää perinteisessä kouluunpaluuflunssassa (siksi löytyy aikaa nördeilyyn). Viimeisen viikon ajalta kamerassa on tasan kolme kuvaa; yllä oleva ja seuraavat kaksi. Recent loves↓↓ Koska räkäluutukuvastolla on mukava startata loistokas bloggausura.



Tervetuloa uudet ja vanhat ystäväiset! Muistakaa klikata ittenne virallisiksi lukijoiksi/painaa pohjaan ctrl+D ja nauttia elämästä!

5 kommenttia:

  1. Mitä amerikkalaist hardcoree kuuntelet

    VastaaPoista
  2. Anonyymi pohjustan täl hetkel hardcoretuntemustani lähinnä tulevan The Eastpak Antidote Tourin bändeillä plus satunnaisilla biiseillä satunnaisilta bändeiltä. Popeimmat soundit iskee eniten, ADTR tms :D

    VastaaPoista
  3. Miksi ihmeessä käytät irtoripsiä ? Itse käyn teettämässä pidennykset kosmetologilla ja oon tyytyväisin ikinä. Meikkaamisessa menee minuutti, eikä nää loppujen lopuksi ole niin kalliit (50€/kk).

    VastaaPoista
  4. Geez oli pakko kommentoida... 50e/kk eli 600e vuodessa ripsiin? : DDDD

    VastaaPoista
  5. Ulrika: Ripsienpidennyksissä on joo monta plussaa, mut old-fashion irtoripset on enemmän mun mieleen. Rahaa kuluu huomattavasti vähemmän kun satsaa laadukkaisiin muovikarvoihin ja liimaan, jotka kestävät, eivätkä omat ripset kärsi. Koska irtoripsiä ei jaksa laittaa joka päivä, eivät au naturel -simmut näytä enää ittelle ihan vierailta - koukutusta ei synny. Lisäks vielä se, että ite en henk.koht. syty ripsienpidennysten ulkonäölle (usein liian pitkiä sopiakseen käyttäjälleen). Siksi :D

    Niklas: lol

    VastaaPoista

thx!